egérriasztó

Egérriasztó ultrahangos technológiával

Mindazoknak, akiknek gondot okoz, hogy kertjükben „illetéktelen behatolók” ólálkodnak, van egy jó hírünk. Ez alatt természetesen most nem betörőket értünk, hanem kis állatokat, kutyákat, macskákat, egereket. Ma már nem kell bosszankodnunk és mindenféle nehézkes módszerrel elkergetnünk a kertünkben kárt tevőket, macska,- kutya- és egérriasztó ultrahangos technológia segítségével tartja távol az állatokat.

A SwissInno Solutions terméke az a napelemes egérriasztó ultrahangos technológiával, mely 100 m2-es sugarú körben zavarja el az egereket. Ez a készülék kisállatokra, azon belül nyulakra, vadászgörényekre, nyestekre, pockokra, stb. használható. Fontos megemlítenünk, hogy tökéletesen vízálló, így nyugodtan telepíthetjük kertünk bármely részén, dacolni fog a zord időjárással, évszaktól függetlenül. Napelemes és elemes is egyben, így nem igényel külön töltést hálózati feszültségről.

Ezt a terméket érdemes az alkalmanként kertünkben ólálkodó egerek, állatok megszokott vonulási útvonala mentén elhelyezni, így legközelebb már el fogják kerülni az adott területet. 4 db AA elemmel működtethető, de dönthetünk úgy is, hogy akkumulátort helyezünk a készülékbe, ebben az esetben a szerkezet tetején található napelem automatikusan feltölti azt nappal, hogy aztán éjszaka problémamentesen működhessen.

egérriasztó

Egérriasztó ultrahangos technológiával, három fokozat
ban

A készülék oldalán beállíthatjuk a működésének fokozatait. Legkisebb, első fokozatban egerek és patkányok ellen nyújt védelmet. Egyel magasabb szinten, kettes fokozatban már macskák, nyestek, nyulak, mókusok és egyéb közepes termetű állatok ellen is bevethető. Legmagasabb, hármas fokozat bekapcsolásakor pedig már rókák, kutyák, vaddisznók, szavasok és más nagy testű állatok ellen is védelmet nyújt.

Fontos megjegyeznünk, hogy ez az egérriasztó ultrahangos jeleket bocsát ki, emberre azonban semmilyen veszélyt nem jelent. Pacemakerrel rendelkező emberek is nyugodtan tartózkodhatnak a közelében, nem fogja megzavarni szívritmus szabályozójukat.

Mit kell tudunk, mielőtt telepítjük a készüléket? Az érzékelőnek arra az irányba kell néznie, amely területről távol szeretnénk tartani az állatokat.  Az egérriasztó ultrahangos jelei nem hatolnak át szilárd tárgyakon. Célszerű egyéb hangot kibocsátó, hangos tárgyaktól távolabb elhelyezni. Minél naposabb helyre érdemes helyezni, hogy a lehető legmegfelelőbben tölthesse a napelem az akkumulátort. 15 cm magasságban legyen telepítve a riasztó, addig nyomja le a földbe, míg az nem optimális. Végezetül pedig győződjünk meg róla, hogy a karó függőlegesen lett leszúrva és az egérriasztó ultrahangos jeleit kibocsátó rész és érzékelő szem egyenesen előre mutat, a kívánt célterület felé.

Köszönjük a megosztástShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn