Mi a megoldás, hogy tartsa szép bőr sima tovább?

0
2047

Mint a testünk többi része, a bőrünk is öregszik. Fokozatosan, idővel kevésbé rugalmas, törékenyebbé válik, és nehezebb regenerálódni. Az eredmény inkább megjelölt, foltos, ráncos bőr. A ráncok a bőr felszínén található redők. Minél öregebb leszel, annál több és több ilyen ráncod van. Azonban, ahogy mindannyian öregszünk, az idő hatásai nem azonosak, és néhányuk a bőrt nagyon hosszú ideig simán és nagyon kevés gyűrötten tartja, míg mások a ráncokat gyorsabbnak látják. Honnan jön ez a különbség ? Mi a megoldás, hogy tartsa szép bőr sima tovább ?

Abban az időben, amikor a megjelenés egyre fontosabb, amikor az ember azt akarja, hogy maradjon “fiatal”, amíg csak lehetséges, ráncok valahogy vált a “csapás”, amely ellen az egyik kell harcolni. Másrészt, ha nem tud teljesen harcolni a ráncok, akkor lelassíthatja a megjelenésüket, csökkentheti a számukat, és vizuálisan csökkentheti őket.

A ráncokat tömörítés jellemzi

Vannak különböző krémek, más kozmetikai termékek célja, hogy leküzdje a ráncokat. Általában ezek a termékek a közös pont a hidratáló a bőrt, erősíti azt, és így rugalmasabbá. Az ilyen típusú termék hatékonysága egyénenként és bőrtípusonként jelentősen változik. De a ráncok elleni küzdelem elsősorban a bőröd ápolása. A nap, az alkohol és más elemek befolyásolják a bőr minőségét, és elősegíthetik a ráncok megjelenését.

A “Hogyan küzdjünk a ráncok ellen”részben részletesebben térek vissza rá. A ráncot a lágy szubsztrát felső és merev rétegének tömörítése jellemzi. Ez a bőr repedése, amely kollagén és elasztin hiányában jelentkezik. Ez a két elem alapvető szerepet játszik a bőr rugalmasságában és rugalmasságában. Minél kevesebb kollagén és elasztin van, annál merevebb a bőr és a ráncok jelennek meg. A különbséget az egyes ellátások nevével magyarázzuk. Így egy anti-aging kezelés foglalkozik a különböző markerek az öregedés, beleértve a ráncok, hanem arcszín, foltok, szilárdság. A cél az, hogy felélessze a bőrt és megfiatalítsa, vagy legalábbis lelassítsa az öregedését.

Ránctalanító ellátás speciálisan célja, hogy cél ráncok

Ez azt jelenti, elméletben, hogy nem támad más markerek a bőr öregedés. Úgy tűnik, hogy az öregedésgátló ellátás végső soron hatékonyabb, mint a ránctalanító ellátás, mivel van egy globális fellépés, amely jobb hosszú távú hatást. Így az étrend, az alvás, az élet higiéniája fontos szerepet játszik a bőrünk minőségében. Hasonlóképpen nem ajánlott dohányozni és maximálisan csökkenteni az alkoholfogyasztást. A stressz szintén káros hatással lenne a bőrre.

Amikor a nap, túl sok expozíció károsítja a bőrt gyorsabban. Ügyeljen arra, hogy megvédje magát a nagyon napos napokon, különösen 11 és 4 óra között. kerülje az UV-kezeléseket is. Ez azt jelenti, hogy az Ön korának és bőrtípusának megfelelően kell kiválasztania a fiatal ápolást. Korunktól függően a bőrünk nem feltétlenül rendelkezik azonos igényekkel, öregedése pedig nem ugyanabban a fázisban van.

Menekülés az ismeretlen márkák

Nem mindenkinek egyforma a bőre. Néhány ember nagyon száraz bőr, míg mások nagyon zsíros bőr, és e két eltérés között vannak különböző típusú bőr. Figyelembe kell venni a bőr érzékenységét, vastagságát és törékenységét is. Ha allergiás bizonyos anyagokra, előnyben részesítse a nem allergén ellátást. Mindenesetre, meg kell választani a gondoskodás a fiatal, amely alkalmas a bőr típusát. Majd, hogy válasszon a különböző márkák és a különböző termékek, támaszkodnak a hírnevét mindegyikük, és ne habozzon kérni a bőrgyógyász tanácsot.

Ismeretlen márkáktól való menekülés, amelyek összetétele és a különböző összetevők eredete nem nagyon ismert. Általában kétféle ráncok vannak: kifejezési ráncok és öregedő ráncok. Azonban, mindkét esetben, az öregedés a bőr és kiemeli a ráncokat. Így, fokozatosan, kifejezés ráncok válhat fagyott ráncok. A plasztikai sebészet nem csak a csillagoknak való. Egyre több ember, főleg a nők, a plasztikai sebészet mellett döntenek, hogy enyhítsék a ráncokat.