Hogyan kell egy jó testformát?

0
1250

A legtöbb ember nem éri el a célját, mert küzd, hogy tartsa magát a tervhez. Egyszerűen tartós a távolság jelentősen növeli az esélyét a siker. Az egyik legjobb módja ennek, hogy elfogadja a gondolkodásmód egy elit sportoló. Legyen ez a munka, ha azt szeretnénk, hogy motivált, gondolj a képzési terv (amely az utolsó nyolc hét, ha követi az új Body terv), mint egy edzőtábor a build-up, hogy egy nagy harc. Ha elképzeled, hogy belépsz egy ringbe egy hatalmas tömeg előtt néhány hét múlva, kevésbé valószínű, hogy kihagysz egy ülést.

A legjobb rész? Ebben az esetben, még csak arcon sem fognak ütni a végén. Ha belemerülsz a mélyvízbe, a sikeres átalakulás reményei nyomtalanul elsüllyedhetnek. Az esélyeket a javadra fordítod, ha fokozatosan növeled a képzési és táplálkozási terveid intenzitását és igényeit, miközben fejlődsz.

Ahhoz, hogy ez a munka egy sikeres test átalakítása egy készség

Hogy ez a munka a sikeres test átalakítása egy készség. És mint minden új készségnél, fokozatosan kell fejlesztened a képességed. Ez az, amiért az edzések ebben a tervben került meghatározásra olyan szinten, amely biztosítja a kihívást, de nem olyan nehéz, hogy ez azonnal demoralizáló. Minél közelebb kerülsz a célvonalhoz, annál könnyebb erőltetned magad.

Megtörve az átalakulás lefelé kezelhető darabok megkönnyíti, hogy motivált marad. Nyolc hét hosszú időnek tűnhet, és természetes, hogy kétségeid lesznek a képességeddel kapcsolatban, hogy elérd azt az eredményt, amit akarsz.

A nyolchetes periódust négy kéthetes blokkként látva elérhető célok sorozatát teszi lehetővé, hogy a elért nyereményeket kipipálhassa. Ezeken a blokkokon belül, lehet mini célok minden héten. Minden alkalommal mikro-célpontként kellene tekintened. Minden egyes kullancs ki tesz egy lépéssel közelebb az általános cél. És ha következetesen haladnak, garantáljuk, hogy elérik az Általános céljukat.

Minél inkább hiszel abban, hogy képes vagy sikeres átalakulásra

A valóság az, hogy a haladás nem valószínű, hogy egyenes. Lehet, hogy elkap egy hideg, csípés egy izom, vagy meg kell foglalkozni valami trükkös, hogy az élet dob rád. Ha készen állsz rá, hogy ez megtörténjen, úgy kezelheted a kihívást, ahogy felmerül.

Mielőtt elkezdené, készítsen egy listát a legvalószínűbb dolgokról, amelyek előfordulhatnak, és káros hatással lehetnek a fejlődésére. Akkor írj le két vagy három pontot arról, hogy mit fogsz tenni, ha felmerülnek. Ha valami olyan történik, ami nincs a listán, csak néhány percet szánj arra, hogy leírj egy listát azokról a dolgokról, amikre képes vagy, és kövesd őket, amíg vissza nem térsz a helyes útra.

Minél jobban hiszel abban, hogy képes vagy egy sikeres átalakulásra, annál valószínűbb, hogy megtörténik. Számos Sporttudományi tanulmány kimutatta, hogy a vizualizációs technikák pozitív hatással lehetnek a teljesítményre. Hogy ez a munka elején minden ülés, szánjon egy percet, hogy emlékeztesse magát, miért kezdte a tervet. Akkor gondolj arra, hogyan fogsz kinézni és érezni, amikor eléred a kívánt eredményt.

Ahhoz, hogy elveszítse a testzsír, meg kell menni alacsony kalóriát

Hasonló folyamatot használhat egy munkamenet során, amikor fizikailag és mentálisan is kihívássá válik. Küzdesz az utolsó hírneveddel? Gondoljatok bele, milyen elégedettséget fogtok kapni a sikeres végkifejletből, és hogyan adtatok 100% – ot, hogy eljussatok oda. Amit eszik során a terv van egy hatalmas hatással az általános eredmény. Ahhoz, hogy elveszítsd a testzsírt, kalóriahiányba kell menned, és amikor ez megtörténik, az, hogy mit eszel, mindennél fontosabb.

Legyen ez a munka, ha a kalóriabevitel korlátozott, akkor azt tanácsoljuk, hogy a cél, hogy annyi tápanyagot, amennyit csak lehetséges. A tápanyag-sűrű élelmiszerek, mint például a zöldségek fogyasztása segíti az Általános egészségedet és az immunrendszeredet, amit akkor lehet tesztelni, ha keményen edzel. Ha jó minőségű proteint szed, az segít az izomszövet helyreállításában és kiépítésében. Ezek az élelmiszerek is valószínűleg segít, hogy úgy érzi, elégedett, akkor is, ha kevesebbet eszik, mint általában.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here