Javítani kell a szexuális étvágy visszatérésének lehetőségét?

0
583

Talán első pillantásra nem jelenik meg, de a problémák hiánya étvágya a szex a férfiak sokkal gyakoribb, mint mondván széles körben elterjedt vélemény. A legtöbb gyakran ez az eredménye túl alacsony libidó okozta hiánya tesztoszteron, de az okok és kapcsolódó problémák lehet több. A legtöbb esetben a férfiakban a szex iránti alacsony étvágy fokozatosan mutatkozik meg, és ez nem olyan állapot, amely a semmiből, abszolút értelemben jelentkezik.

Az okok és a megnyilvánulások gyors felismerése javíthatja a szexuális étvágy normális állapotba való visszatérésének lehetőségét. De ha figyelmen kívül hagyja az első tünetek, és nem figyel a megelőzés, az alacsony étvágya a szex válhat egy állandó állapot. Alacsony étvágy a szex a férfiak többnyire társított alacsony libidó. Ez befolyásolja több tényező, mint például a hormonális állapot, élettani állapota a szervezet, de, például, még pszichológiai tényezők.

Étvágytalanság a szex hatással lehet a mentális típusú problémák

Sokszor, még több tényező kombinációja is jelen van, majd a szigorú felismerés és értékelés elkerülhetetlen. Alacsony tesztoszteron szint: leggyakrabban van egy hiánya a tesztoszteron a szervezetben mögött az alacsony étvágya a szex. Ennek oka lehet a hormonális rendszer meghibásodása, de leggyakrabban a természetes csökkenés a növekvő életkor és a külső stimuláció hiánya miatt. Rossz életmód vagy a kábítószer hatása: ha van egy kis pihenés, alváshiány, ivás túlzott, alkoholtartalmú italok vagy dohányzik, ez tükröződik nem csak az általános vitalitás, hanem a területen az erekció és a szexuális élet. Néhány mellékhatás a gyógyszerek is negatív hatással.

Kapcsolati problémák: még a partnerrel való kis kapcsolati problémák is megnyilvánulhatnak abban, hogy nem érdekli őket a szex, majd később bármilyen fizikai kontaktus. Ezek különböző megoldatlan problémák, feszültség, de a rendszeres kapcsolat hiánya, beleértve a szexuális kapcsolatot is.

Pszichológiai tényezők: alacsony libidó, így aj étvágycsökkenés a szex is befolyásolja a mentális típusú problémák. Ezek a túlmunka, fáradtság, stressz, szorongás vagy depresszió, amelyek elég gyakori ma. Továbbá, a gyenge intenzitása ezeknek a problémáknak manifesztálja magát, jobban, mint gondolná.

Hogyan lehet növelni a libidó szintjét?

Közvetlen kapcsolatban nem álló betegség: ha már kizárta az összes korábbi okok, meg kell emlékezni még annak a lehetőségét, hogy az alacsony szexuális étvágy egy súlyosabb betegség. Leggyakrabban a kardiovaszkuláris, ideges, anyagcsere-vagy hormonális természet. Mondtunk valamit a legvalószínűbb okokról, szóval itt az ideje, hogy bevezessünk néhány megoldást. Én már bizonyított magam kombinációja több egyszerre, de ha a probléma a libidó súlyosabb, ne félj, hogy látogassa meg még egy orvos.

A tenger gyümölcsei, fűszerek, földieper és számos más élelmiszer olyan anyagot tartalmaz, például vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat, amelyek hosszú távon javíthatják a szexuális étvágy állapotát. Elsősorban a tesztoszteron stimulációjára hat, de az erek tágulására is. A rendszerváltozások és az életmódhoz és irányításhoz kapcsolódó intézkedések fontos részét képezik a megoldásnak. Ez azt jelenti, hogy elkerüljük az okokban említett kockázati tényezőket, ugyanakkor javítjuk pszichológiai és élettani vitalitásukat és fizikai alkalmasságukat.

Ha van egy probléma az alacsony libidó, alacsony tesztoszteron szint vagy általában alacsony íz a szex, néhány komolyabb kóros probléma, ez elengedhetetlen szakmai orvosi kezelés. Ez elsősorban a különböző fiziológiai rendellenességekre és betegségekre vonatkozik, amelyeket már említettem. Bár én magam is keresztülmentem a fent említett problémákon és megoldásokon, szeretném elmondani a saját tapasztalataimat. A gyakorlati tanács felbecsülhetetlen, különösen egy olyan kényes témában, mint egy férfi alacsony szexuális étvágya.

A szexuális energia visszatérésének sikere

A rendszer intézkedéseinek meghozatala és betartása: ha nem áll fenn patológiás természet vagy súlyos betegség oka, akkor az együttes rendszerintézkedések segítenek a legjobban. Ugyanakkor dolgoztam a diéta megváltoztatásával, a szex megváltozásával, a pihenéssel és a partnerkapcsolatok javításával. Kérd a partner segítségét: a szexuális energia visszaadásának sikerének fele a környező, illetve a partner segítése.

Ez segíthet megoldani a kapcsolati problémákat, de például feléleszteni és feldobni a szerelmi életet, ami növeli a libidót és a szexuális vágyat. Ha szükséges, próbálkozzon szakmai megoldással: csak néhány kis változás az életstílusban vagy a rezsimben az életmód és az életmód tekintetében nem mindig segít. Ami egy összetettebb problémát és egy komolyabb ügyet illeti, ne félj elmenni az orvoshoz, ő biztosan segíteni fog neked.

Ne lazítson, ne feledkezzen meg a megelőzésről: ez egy nagyon gyakori hiba, amit sokan elkövetnek, olyan mértékben, hogy a kezdeti javulás után alábecsülik a további erőfeszítéseket. Természetesen nem pihenni, és ha lehetséges, próbálja meg megelőzni a szexuális étvágy, például a természetes készítmények segítségével. Kevés dolog nyomja vagy frusztrálja az embert jobban, mint az életenergia elvesztése.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here